STARAC NURIJA (78) IZJAVIO ŠTA JE RADIO SA 14-GODIŠNJAKINJOM: “Kad je ona došla kod mene…”

Nakon što je jučer u Velikoj Kladuši uhapšen I.N. (78), zbog sumnje da je počinio krivično djelo bludne radnje nad 14-godišnjom djevojčicom, doznaju se detalji ovog stravičnog događaja. Naime, iz MUP-a USK danas su potvrdili su da je policiji u ponedjeljak M.E. (34) prijavio da je njegova maloljetna komšinica otišla od kuće i da ne zna gdje se nalazi.

Policija je odmah po prijavi izašla na mjesto događaja i obavila razgovor s njenom majkom T.A. (33), koja im je kazala kako sumnja da se njena kćerka nalazi kod 78-godišnjeg I.N. Policajci su otišli u kuću I.N., koji je navodno izjavio kako je djevojčica ranije otišla od njega, te je policiji dozvolio da pregledaju kuću, gdje djevojčica nije pronađena.

“Avaz” piše da je riječ o Nuriji Isakoviću. On je jutros došao do policijske stanice i, kako se nezvanično doznaje, policajcima potvrdio da je 14-godišnjakinja kod njega u autu na parkingu. razmjene nježnosti. Šta se u stvari događalo u kući 78-godišnjeg starca trebala bi pokazati istraga. Isaković živi sam, a nezvanično, ležao je zbog ubistva jednog čovjeka iz Bosanske Krupe

Doznajemo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: