01-620x350

ŠOKANTNO : Prevarila je momka, a onda je on ODSJEKAO GLAVU NOŽEM ! (FOTO)

Prevarila je momka, a onda je on ODSJEKAO GLAVU NOŽEM ! (FOTO)

Ljubomorni ruski tinejdžer Nikita Raskazov (16) odrubio je glavu Artjomi Šustovu (19) s kojim ga je devojka navodno prevarila.

Nikita je optužio Artjomu da je silovao njegovu devojku na nekoj zabavi. Njih dvojica su se posvađali oko različitih viđenja događaja u kojem je Šustov spavao s Olenom Maknevom (17).

Šustov je insistirao da je Olena bila ta koja je prišla njemu i nabacivala se, a pošto je bio pijan nije odoleo – pišu ruski mediji koji se pozivaju na izjave policije i svedoka.

Nikita nije prihvatio njegovu priču, te je tokom tuče izvukao kuhinjski nož i njime dva puta ubo rivala u prsa.

Foto: siberiantimes.com

Mladić je još uvek bio živ pa je ubica počeo da mu odseca glavu kuhinjskim nožem. Kada je završio uzeo je glavu i stavio je u kesu za smeće i spakovao u ruksak. Ostatak tela je odvukao u drugi deo parka gde je na leš naslagao žrtvine beleške.

Kada je stigao kući istuširao se, svukao sa sebe krvavu odeću i legao da spava. Svoj užasni poduhvat je završio sledećeg dana kada je otišao kod svoje devojke, priznao da je ubio Pustova i “poklonio” joj njegovu odrubljenu glavu. Prema izveštaju to je učinio da bi devojci “dokazao svoju ljubav”, što je kasnije priznao policiji.

(Telegraf.rs / Izvor: siberiantimes.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: