BRIJETE SE “TAMO DOLE”? ONDA OBAVEZNO PROČITAJTE OVO! OVO BI SVAKA ŽENA TREBALA PROČITATI!

BRIJETE SE “TAMO DOLE”? ONDA OBAVEZNO PROČITAJTE OVO! OVO BI SVAKA ŽENA TREBALA PROČITATI!

Ako brijete intimnu zonu, rizikujete da doživite ove grozne posledice! Pošto je uklanjanje dlačica “tamo dole” već normalna stvar, mnogi nemaju pojma kakve užasne nuspojave ih očekuju!

 Depiliranje bikini zone spada među najomraženije ženske rituale doterivanja. Nova studija je otkrila da većina žena koje potpuno ili delimično uklanjaju dlačice s područja intimne zone, mogu ozbiljno da naštetite svom zdravlju.

NE DIRAJTE STIDNE DLAKE!

No, genitalna koža je izuzetno osetljiva i to više nego, recimo, koža na nogama. Stoga brijanje može stvoriti sitne povrede koje nisu nužno vidljive.

To bi moglo objasniti zašto je 60 odsto žena izjavilo da je doživelo nuspojavu nakon uklanjanja stidnih dlaka. Najčešće je reč o sitnim posekotinama, nakon čega dolazi do urastanja dlačica.

IAKO SU MALE, POVREDE NISU BEZAZLENE!

Koža ispod struka prepuna je znojnih žlezda, to znači da je to područje vlažno i uglavnom mračno.Savršeno okruženje za rast bakterija, posebno ako na koži imate male posekotine ili oštećenja u koje lako ulaze bakterije i virusi, pa je mogućnost infekcija velika.

Možete se zaraziti polno-prenosivim bolestima kao što su herpes i HPV, jer stidne dlake su u stvari prirodna barijera koja sprečava infekcije.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: