Bezobrazna učiteljica Lidija raširila noge i fotku okačila na Fejsbuku: Čim je škola to videla, odmah je popila kaznu (FOTO)

Nastavnica srednje škole Lidija Ferguson iz Njuport Pagnela suspendovana je sa radnog mesta zbog neprikladnog ponašanja na društvenim mrežama.

Nju su prijavili sami učenici škole videvši njene fotografije na Fejsbuku, koje su opisali kao senzualne i provokativne.

Lidija, inače majka troje dece, postavila je na svoj profil fotografiju sebe u uskoj beloj haljini i sa crnim potpeticama kako sedi na krevetu poluraširenih nogu.

– Gospođa Ferguson je izjavila da ništa loše nije uradila, da ništa nije bilo neprikladno, te da je samo malo pokazivala svoje noge – rekao je jedan od učenika.

 Foto: Telegraf

Oni sada pišu peticiju jer žele da se njihova nastavnica vrati u školu i smatraju da su je nadležni mnogo strogo kaznili.

– Ona je genijalan nastavnik i često pomaže deci koja su žrtve nasilja. Jesmo ukazali na tu fotografiju ali nismo znali da će kazna biti tako oštra” – kaže učenik, a prenosi ladbible.com.

 

Telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: