4

POTPUNO LUDILO IZA KRVAVE DRAME! Evo zašto je Martina ubila majku, brata, troje djece i sebe!

Austrijanka Martina R. (35) iz mjesta Boehejmkirhen ubila je iz pištolja majku, brata, svoje troje male djece, psa, pa sebe. Zločin kakav Austrija ne pamti, prema riječima istražitelja, Martina je izvršila jer je bila u teškoj depresiji i dugo je planirala samoubistvo, ali je htjela i da svoje najbliže “povede sa sobom u bolji svijet“.

Prema navodima tužioca Mihaela Šnela, masakr se najvjerovatnije dogodio u noći između utorka i srijede. Martina je na spavanju ubila svoju majku Matilde (59), brata Petera (41), sinove Sebastijana (10) i Fabijana (9) i kćerku Mihele (7). Zatim je upucala i psa rase mastif, pa na kraju sebi oduzela život.

 

– Sve žrtve Martina je ubila iz pištolja “valter 765“, za koji je imala dozvolu. Čekala je da svi legnu, pa je redom išla po sobama i rešetala ih. U svaku žrtvu je ispalila po nekoliko metaka kako bi bila sigurna da su mrtve. Zatim je otišla u dnevnu sobu i sebi pucala u glavu – kazao je Šnel.

 

On je dodao da je majka-monstrum zločin planirala unaprijed.

 

– Pet dana prije ubistva Martina je pozvala direktora osnovne škole u koju ide sve troje njene djece i slagala ga da joj je majka umrla. Zamolila je da djeca odsustvuju nekoliko dana sa nastave kako bi osigurala da joj niko neće poremetiti planove – naveo je tužilac.

 

Prema njegovim riječima, tijela stradalih otkrivena su tek u četvrtak po podne nakon što je jedan zabrinuti komšija pozvao policiju budući da mališane nije vidio nekoliko dana.

 

– Policajci su u kući zatekli jeziv prizor. Smrad je bio neizdrživ. Po podu su se nalazile lokve krvi, a tijela su bila izrešetana u krevetima. Forenzičari su sve leševe odnijeli na obdukciju, a pronađen je i pištolj kojim je izvršen zločin – rekao je Šnel.

 

Psiholozi ističu da je Martina monstruozni zločin počinila jer je zbog teške depresije mislila da je ovaj svijet veoma loše mjesto za nju i njenu porodicu.

 

– Žena ubica je patila od teškog oblika depresije. Nakon što je riješila da se ubije, odlučila je da sa sobom povede i sve svoje najmilije. Sebe je ubijedila da to radi iz ljubavi i da ih u stvari spašava – kazali su stručnjaci.

(Informer.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: