jelena

OTKRIVENO! Rođak bio uz JELENU MARJANOVIĆ kad je UBIJENA?!

OTKRIVENO! Rođak bio uz JELENU MARJANOVIĆ kad je UBIJENA?!

Posle 9 meseci mozaik zločina polako se sklapa
Analizom baznih stanica navodno je utvrđeno da je u vreme ubistva pevačice Jelene Marjanović jedan član familije s mobilnim bio u njenoj blizini. Brutalno ubistvo Jelene Marjanović bi moglo biti rešeno, pošto je policija otkrila novi trag, DNK osobe koja bi mogla da bude ključni dokaz koji vodi do ubice.

Osim DNK materijala, kako tvrdi sagovornik, analiza baznih stanica pokazala je navodno i da su telefoni jednog člana Jelenine familije i pevačice Granda bili u blizini u vreme kad se ona već vodila kao nestala, što potvrđuje iskaz misterioznog svedoka. Novi dokazi se pažljivo analiziraju i upoređuju s onima koji su već prikupljeni tokom istrage surovog ubistva.

– Ne može se reći da je došlo do obrta u istrazi, već da se posle 9 meseci mozaik zločina polako sklapa i da je vrlo izvesno da će analiza svega prikupljenog, uz iskaze pojedinih važnih svedoka, uskoro biti završena. Novi dokazi koji su se pojavili pokazuju da se istraga vodi u pravom smeru – rekao je sagovornik.

On ne želi da otkrije da li je osoba čiji je DNK otkriven, prema sumnjama istražitelja, učestvovala u ubistvu pevačice ili eventualno prikrivanju tragova zločina.

– Novi izuzeti DNK je veoma važan za konačno stavljanje lisica na ruke osumnjičenom, ali se u interesu istrage ne može reći o kome se radi – dodaje on.

Podsećamo, Jelena Krsmanović je brutalno ubijena 2. aprila prošle godine i za njenim ubicom se i dalje traga.

Srbijadanas.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: