nini-resicsandra-resic2-youtube-printscreen-nocni-zvucizvezde-granda

“NINO JE SUMNJAO DA MU JE SANDRA KĆERKA”: Nakon otvaranja DNEVNIKA mlada pjevačica optužena ZA LAGANJE !

“NINO JE SUMNJAO DA MU JE SANDRA KĆERKA”: Nakon otvaranja DNEVNIKA mlada pjevačica optužena ZA LAGANJE !

Pokojni pevač Amir Nino Rešić sumnjao je da je Sandra Rešić njegova kćerka. Ovo tvrdi nekadašnji folkerov menadžer i prijatelj Nermin Ademović, poznatiji kao di-džej Nino.

Poslednjih dana javnost intrigira dnevnik koji je pevač pisao u jeku popularnosti i u kome je čuvao strogo čuvane tajne.

Njegov prijatelj, koji je pronašao dnevnik, otkrio je samo delić njegovog burnog života. Ademović tvrdi za Kurir da je jednom prilikom prisustvovao svađi Nina i Sandre, kad mu je ona u poruci napisala da nije njegova ćerka.

– U autu mi je Nino prepričavao odnos sa ćerkom i plakao je. Pokazao mi je svoj telefon dok sam vozio i samo sam malo bacio pogled. Sandra mu je u poruci napisala da nije njegova ćerka, da Nino nije njen otac i svašta još. Verovatno je htela da ga time povredi jer joj nije finansijski pomogao kad mu je tražila. On je bio veoma tužan zbog toga što ga je vređala u porukama. Taj incident nije napisao u dnevniku, ali ja sam bio svedok. Mislim da je to pričao još nekim bliskim osobama – kaže menadžer.

Pevač je navodno želeo da se utvrdi da li je njen otac.

– Pričalo se da je čak tražio DNK test, ali koliko sam upućen, mislim da se to nije dogodilo. Nisam siguran – kaže di-džej.

Nino Rešić

Foto: Youtube printscreen/DiskosOfficiall

Dodaje da ga je najviše pogodilo to što je takmičarka “Zvezda Granda” izjavljivala da je uz oca bila do poslednjeg trenutka.

– Oglasio sam se zbog njenih reči. Nije istina da je bila uz njega. Ne zanima me da li mu je ćerka ili nije, krivo mi je što ne govori istinu – rekao je Nermin.

A neverovatnu priču o Ninovim ljubavima i promenama vere pročitajte OVDE.

 

(Srbijadanas.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: