thumb460_102149_1maca

MACA DISKRECIJA U STRAHU: Starletu zbog prosti*ucije očekuje žestoka kazna!

MACA DISKRECIJA U STRAHU: Starletu zbog prosti*ucije očekuje žestoka kazna!

Starleta, pjevačica u pokušaju i višestruka učesnica rijalitija „Parovi“ Maca Diskrecija mora da plati kaznu od 150.000 dinara (oko 1200 eura) zbog bavljenja pros*itucijom! Senada Nurkić, kako je Macino pravo ime, koju je magazin Kurir Stars raskrinkao nakon što je s jednim klijentom ugovarala se*s za novac, mogla bi da završi i iza rešetaka ukoliko se dokaže da je težina prekršaja adekvatna djelu koje je počinila. To je u razgovoru za Kurir potvrdio Milan Marinović, predsjednik Prekršajnog suda u Beogradu.

On kaže da Prekršajni sud još uvijek ne može da reaguje jer čeka dokaz koji će im dostaviti MUP.

Biće saslušana

– Pros*itucija je prekršajno djelo. Ukoliko bude podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, koji policijska stanica treba da podnese, i u toku postupka mi dobijemo informacije da je napravila prekršaj, ona će biti saslušana. Kazne su od 50.000 do 150.000 dinara, a druga alternativa je kazna zatvora. To zavisi od težine prekršaja koji je počinjen. Nama treba dokaz koji će dostaviti MUP – kaže za Kurir Marinović.

Pozvali smo i policiju, ali nam je rečeno da najprije svi dokazi moraju biti prikupljeni da bi u javnost mogli da izađu sa informacijama.

Za to vrijeme Maca Diskrecija nema mira. Kad je vidjela naslovnu Kurir Starsa, koji je razotkrio njen pravi posao, odmah je pozvala klijenta na kojeg je posumnjala da ju je ocinkario.

– Starleta cijelu noć oka nije sklopila. Mnogo se uplašila. Zivkala je redom klijente s kojima je ugovarala se*s za pare. Drala se i prijetila muškarcima. Ne shvata da je sama kriva što je postavila oglas, u kojem je stavila svoj broj telefona i fotografiju. Pokušava da se opere i zataška aferu kako ne bi bila privedena zbog pros*itucije – priča naš izvor.

Pozvali smo Macu, ali ona nije odgovarala na pozive. Prema našim informacijama, ona se trenutno priprema za ulazak u novu sezonu rijalitija „Parovi“.

 

(Kurir)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: