ja8

Jeziva ispovijest mladića: “IZ GROBA MI SE JAVILA DAVNO UBIJENA PJEVAČICA KSENIJA PAJČIN” !

Jeziva ispovijest mladića: “IZ GROBA MI SE JAVILA DAVNO UBIJENA PJEVAČICA KSENIJA PAJČIN” !

Mladić Mladen Pavlović iz okoline Beograda priča kako mu je ubijena zvijezda, po onome kako je on vjerovao, dolazila u san i krivila ga što je nije spasio od njenog ubice.

Smrt Ksenije Pajčin, koju je prije pet godina njen dečko Filip Kapisoda ubio, a zatim izvršio samoubistvo, potresla je cijelu Srbiju i regiju, a trajne posljedice ostavila je na Mladenu Pavloviću, mladiću koga njen duh i danas progoni u njegovim mislima.

Redakcija magazina Kurir Stars pronašla je Pavlovića, koji je prije tri godine polupao sliku na njenoj nadgrobnoj ploči jer mu je, kako kaže, pjevačica u snu tražila da to uradi. Zbog svog ludila ovaj čovjek razmišljao je i da digne ruku na sebe, ali je potražio pomoć psihologa koji mu je, kaže, pomogao.

– Kseniji Pajčin sam se divio još od djetinjstva. Imao sam tu čast da je upoznam u njenoj školi plesa na Banjici, gdje sam kratko igrao. Dan kad sam čuo da je ubijena za mene je bio najgori u životu. Mnogo sam se potresao i od tada počinju moji problemi. Noću nisam mogao da spavam, a i kada bih uspio, budio sam se sav mokar. Njen lik mi je neprestano bio pred očima. Krivila me je što je nisam spasio od njenog ubice – preplašeno priča Mladen i nastavlja:

– Svuda po sobi sam držao uramljene postere s njenim likom. Nisam mogao da je izbacim iz glave, a scena kako mrtva leži u lokvi krvi neprestano mi je bila pred očima. Dolazila mi je u san svako veče. Sve je počelo košmarima u kojima sam je čuo kako plače, a zatim se jezivo smije. Rekla mi je da pocijepam sve njene fotografije, a najgore je bilo kad me je zamolila da odem na njen grob i polupam njenu nadgrobnu sliku – tvrdi on.

NOĆNI KOŠMARI. Mladen priznaje da je u takvom psihičkom stanju pristao da ispuni želje Ksenijinog navodnog duha, koji ga, za njega sasvim realno, progoni.

– U januaru 2013, ponesen ludilom, kasno uveče otišao sam na groblje i na njenom spomeniku razbio sliku, kao što je i tražila. Nakon što sam to uradio, neko vrijeme mi nije dolazila u san i bio sam miran. Pomislio sam da sam je se oslobodio. Nažalost, košmari su se ubrzo vratili. Imao sam osjećaj kao da je stalno u mojoj blizini. U svakoj djevojci sam video njen lik – govori nesretni dečko i otkriva da su mu savjeti psihologa pomogli da se riješi noćne more:

– Vjerujte da sam htio da se ubijem jer nisam mogao više da izdržim. Muku sam podijelio s prijateljem, koji mi je rekao da je najbolje da se posavjetujem sa psihologom. To sam i učinio. Imao sam više od deset seansi. Na neko vrijeme sam napustio Srbiju samo da bih se oslobodio tereta. Posljednji put kad mi je došla u san, rekla je da mi je sve oprostila, i od tada je više nikad nisam sanjao, ali često plačem kad je se sjetim – završava Pavlović svoju ispovijest za Kurir Stars.

POMOĆ PSIHOLOGA. Novinari Starsa pokušali su stupiti u kontakt s roditeljima ubijene pjevačice, majkom Ljubicom i ocem Nikolom, ali nisu odgovarali na njihove pozive i poruke.

Mladen kaže da je nekoliko puta pokušao da stupi u kontakt sa Ksenijinim roditeljima, ali nije uspio da ih pronađe, pa ih ovim putem moli za oproštaj:

– Mnogo sam pogriješio što odmah nisam potražio stručnu pomoć. Dozvolio sam da me savlada duh koji zapravo ne postoji. Učinio sam nešto sa čim ću morati da živim do kraja života. Molim njene roditelje da mi oproste grijeh. Mogu da zamislim koliko je njima bilo teško kad su vidjeli Ksenijinu polomljenu sliku. Ja nisam vandal, već neko kome je ona mnogo značila – ističe mladić.

(Doznajemo.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: